Perjantain Urheilupala tarjoilee kuumimpien juttujen lisäksi parhaat tärpit viikonlopun tapahtumiin!

Perjantain Urheilupalassa pureudutaan viime päivien kuumimpiin juttuihin sekä luodaan katse viikonlopun parhaisiin tärppeihin.

Uutispoiminnat:

Kaan Kairinen onnistui maalinteossa Mestarien liigassa

Suomalaispelaaja onnistui kahdeksan vuoden tauon jälkeen maalinteossa Mestarien liigassa, kun Sparta Prahan Kaan Kairinen iski voittomaalin keskiviikkona Salzburgia vastaan. Kyseessä oli vasta 13:s suomalainen, joka onnistuu iskemään maalin tarunhohtoisessa Chämppärissä.

Sparta Praha aloitti UCL-kauden mahtavalla 3-0-voitolla. Kyseessä on turnauksen suomalaisjoukkue, sillä seuran apuvalmentajana toimii Tim Sparv.

52-vuotias Jaromir Jagr aloitti kauden tehoilemalla

Legendaarinen Jaromir Jagr ei uraansa suostu lopettamaan, vaan hyökkääjä aloitti jälleen uuden kauden omistamansa Kladnon paidassa. Uusi kausi käynnistyikin heti tehomerkinnällä, sillä Jagr keräsi syöttöpisteen joukkueensa ainokaiseen. Pardubice vei täyden pistepotin ottelusta lukemin 5-1, joten syöttöpiste jäi laihaksi lohduksi Jagrin kannalta.

Ottelun jälkeen saatiin kuitenkin kuulla, että kyseinen kausi jää Jagrin viimeiseksi, joten huikaiseva ura tulee päätökseen ensi keväänä.

Leverkusen aloitti Mestarien liigan mielettömällä tavalla

Lukas Hradeckyn kipparoima Leverkusen osoitti heti kärkeen, että joukkue kannattaa ottaa tosissaan tällä kaudella myös seurajoukkueturnauksen kruununjalokivessä. Saksalaisjoukkue takoi vieraskentällä ensimmäisen jakson aikana neljä maalia Feyenoordin verkkoon, minkä johdosta ottelu oli taputeltu.

Toisella jaksolla homma pelailtiin vain loppuun, eikä maaleja nähty enempää. Näin ollen Hradecky sai tililleen nollapelin heti kauden alkajaisiksi Mestarien liigassa.

Pe 20.9.
20:45 Kloten – Bern, Sveitsin liiga, MTV Katsomo (Sami Niku, Miro Aaltonen, Niko Ojamäki, Waltteri Merelä)

La 21.9.
19:00 Luulaja – Timrå, SHL, MTV Katsomo (Oskari Laaksonen, Arttu Tuhkala, Eetu Koivistoinen, Anton Levtchi, Markus Nurmi, Elmeri Eronen, Oliver Kapanen)
19:00 Örebro – MoDo, SHL, MTV Katsomo (Peetro Seppälä, Hannes Björninen, Robert Leino, Patrik Puistola, Lassi Lehtinen, Tobias Winberg, Sampo Ranta)