Urheilupalat

Urheilupala 25.9.2024

Urheilupala 25.9.2024

Keskiviikon Urheilupalassa pureudutaan alkuviikon kuumimpiin tapahtumiin ja luodaan katse keskiviikon ja torstain ohjelmaan!

Keskiviikon Urheilupala pitää sisällään maanantain ja tiistain kuumimmat jutut sekä keskiviikon ja torstain parhaat tärpit!

LIIGAN EARLY WIN
Saat voiton heti, jos joukkueesi johtaa kahdella maalilla.

Lue lisää tästä!


Uutispoiminnat

HPK antoi potkut Maso Lehtoselle

Liigassa nähtiin maanantai-iltana kauden ensimmäiset valmentajapotkut, kun HPK näytti ovea Maso Lehtoselle. Lehtonen ehti valmentaa hämeenlinnalaisia tällä kaudella viiden ottelun ajan, joista saldo oli kaksi pistettä.

Samalla ilmoitettiin myös Lehtosen korvaaja. HPK:n uusi päävalmentaja on entinen Kärppien päävalmentaja ja Leijonien valmennustiimissä mukana ollut Mikko Manner.


Tappara kaatoi KalPan – surkea yleisömäärä puhutti

Tappara kaatoi tiistain ainoassa Liiga-ottelussa KalPan maalein 3-1. Tamperelaisten osumista vastasivat Julius Mattila, Veli-Matti Savinainen ja tyhjiin Otto Rauhala. KalPan osuman laukoi Tuomas Kiiskinen.

Ottelun suurimmaksi puheenaiheeksi nousi Nokia Arenan surkea yleisömäärä. Kamppailua seurasi paikan päällä ainoastaan 4252 katsojaa. Viime kaudella Tapparan yleisökeskiarvo runkosarjassa oli 8494.


Ilveksen ja KuPS:n ottelussa huima maaliviivapelastus

Ilves kaatoi Veikkausliigassa tiistaina juuri Suomen Cupin voittaneen KuPS:n maalein 1-0. Kuopiolaiset pääsivät ottelussa myös erittäin lähelle maalintekoa, mutta Ilveksen Juhani Pikkarainen pelasti tilanteen kirjaimellisesti viimeisellä hetkellä.


FC Interin Dimitri Legbon kaatuminen kävi kalliiksi

FC Inter kohtasi Veikkausliigan karsintalohkon ottelussa AC Oulun, ja oululaiset voittivat matsin lukemin 1-0. Ottelun ainoa maali syntyi pelin 15. minuutilla sen seurauksena, kun Interin Dimitri Legbo menetti kohtalokkaasti tasapainonsa ja meni ratkaisevalla hetkellä nurin.


Keskiviikon ja torstain ohjelma

Jääkiekko

Liiga (MTV Katsomo)

Ke 25.9.
18:30 Ilves – KooKoo
18:30 Jukurit – Ässät
18:30 Kärpät – JYP
18:30 Sport – Pelicans
18:30 TPS – HPK

Muut lätkäpoiminnat

To 26.9.
20:00 MoDo – Malmö, SHL, MTV Katsomo (mm. Sampo Ranta, Henrik Haapala, Joona Ikonen)
20:00 Frölunda – HV71, SHL, MTV Katsomo (mm. Mikael Ruohomaa, Arttu Ruotsalainen, Henrik Borgström)

Jalkapallopoiminnat

Ke 25.9.
22:00 Manchester United – Twente, Eurooppa-liiga, Viaplay
22:00 Barcelona – Getafe, La Liga, MTV Katsomo

To 26.9.
22:00 Tottenham – Qarabag, Eurooppa-liiga, Viaplay


Ikimuistoinen ensimmäinen ”maali”

NHL:n uusin tulokas Utah Hockey Club teki seurahistorian ensimmäisen ”maalinsa” huvittavalla tavalla. Joukkue pelasi harjoitusottelun St. Louis Bluesia vastaan, ja kiekko onnistuttiin möhlimään siirretyn rangaistuksen aikana omaan tyhjään maaliin.

Utah kuitenkin toipui kämmistä hienosti ja voitti ottelun lopulta maalein 5-3.