Urheilupalat

Urheilupala 7.10.2024

Urheilupala 7.10.2024

Maanantain Urheilupala tarjoilee viikonlopun kuumimpien juttujen lisäksi katsauksen alkuviikon ohjelmaan.

Maanantain Urheilupalasta löytyy viikonlopun kuumimpien uutispoimintojen lisäksi alkuviikon tärpit!

Uutispoiminnat

Jesse Puljujärvi hirmuvireessä!

Pittsburgh Penguinsin Jesse Puljujärvi on äitynyt hirmuiseen vireeseen NHL:n harjoituskaudella. Suomalaishyökkääjä iski tehot 1+2 Columbus Blue Jacketsia vastaan, ja Puljun maali syntyi upeasti läpiajosta.

Puljujärvi on pelannut harjoituskaudella yhteensä neljä ottelua huikeilla tehopisteillä 4+4!


Nähtiinkö NHL-kauden upein torjunta jo ensimmäisessä ottelussa?

NHL-kausi alkoi perjantaina Prahassa, kun Buffalo Sabres ja New Jersey Devils kohtasivat toisensa. Kamppailussa saatettiin hyvinkin nähdä kauden huikein torjunta, kun Devilsin Jacob Markström venytti uskomattomalla tavalla mailansa Nicolas Aube-Kubelin kudin eteen.

Ottelu päättyi Devilsin 4-1-voittoon. Joukkueet kohtasivat toisensa uudestaan heti perään lauantaina, jolloin Devils oli parempi maalein 3-1.


Leo Walta iski kaksi mieletöntä maalia Allsvenskanissa!

Siriuksen suomalaistaituri Leo Walta onnistui viime viikolla kahdesti maalinteossa Ruotsin Allsvenskanissa. Ensin 21-vuotias Walta nasautti jäätävän volley-maalin torstaina Norrköpingin verkkoon, ja heti seuraavassa ottelussa sunnuntaina Elfsborgin verkko helähti huikealla laukauksella.

Walta on tehnyt tällä kaudella Allsvenskanissa 25 otteluun seitsemän maalia.


Veikkausliigan ratkaisu siirtyi viimeiselle kierrokselle – HJK ulkona

Viikonloppuna ratkesi kaksi merkittävää asiaa Veikkausliigan mestaruustaistoon liittyen. Mestaruus ratkeaa vasta viimeisellä pelikierroksella 19. lokakuuta, ja mestari on joko KuPS tai Ilves. HJK:n mahdollisuudet mestaruuteen murenivat, kun KuPS voitti SJK:n lauantaina.

KuPS:lla on ennen viimeistä kierrosta 53 pistettä ja Ilveksellä 51. KuPS kohtaa päätöskierroksella kotonaan HJK:n ja Ilves kotonaan SJK:n.



Alkuviikon ohjelma

Jääkiekko

NHL (Viaplay)

Ti 8.10.
23:30 Seattle – St. Louis

Ke 9.10.
02:00 Florida – Boston
05:00 Utah – Chicago

CHL (Viaplay)

Ti 8.10.
20:00 SonderjyskE – Tappara


Hetkonen!

MLS:ssä nähtiin kesällä 2023 hämmästyttävä temppu, kun San Jose Earthquakesin fani onnistui puoliaikakilpailussa mahdottoman tuntuisessa tehtävässä.

Kisassa oli tarkoitus syöttää pallo rangaistusalueen rajalta mahdollisimman lähelle keskipistettä, ja yksi sankari pisti pallon millintarkasti keskipisteen päälle!