Urheilu

Ilmainen kisa! Voita liput Tampereen NHL-otteluun Dallas-Florida

DALLAS

Tampereella pelataan marraskuun alussa kaksi NHL-ottelua, kun Dallas ja Florida kohtaavat Nokia Arenalla. Nyt sinulla on sauma voittaa kaksi lippua otteluun.

NHL-kauden alkamisen kunniaksi yhdellä teistä on mahdollisuus voittaa kaksi lippua perjantaina 1. marraskuuta pelattavaan Dallas-Florida-otteluun. Arvontaan osallistuminen on äärimmäisen helppoa, joten alta ohjeet lukuun ja mukaan jännittämään.

Liity tuosta alapuolelta Finaalissa.comin WhatsAppiin, jossa pääset nauttimaan kisoista jatkuvasti. WhatsAppiin liittyminen on todella vaivatonta ja yksityisyytesi on turvattu, koska kanavalla sinun tietojasi ei näy kenellekään. Näin ollen ei tarvitse pelätä sitä, että joku näkisi puhelinnumerosi tai nimesi.

Eli liity mukaan ja nauti jatkuvasti uusista kisoista. Kenties voitat liput perjantaina 1. marraskuuta pelattavaan NHL-otteluun.

Ohjeet kisaan osallistumiseen:

1. Liity Finaalissa.comin WhatsApp-kanavalle TÄSTÄ LINKISTÄ!
2. Paina ilmoitukset päälle oikean yläkulman kello-symbolista.
3. Heti, kun WhatsApp-kanavalla on 500 seuraajaa täynnä niin liput Dallas-Florida-peliin pistetään jakoon. (NYT: 274. Päiv. 15.10)
4. Arvonnasta ilmoitetaan WhatsApp-kanavalle, joten on tärkeää, että laitat ilmoitukset päälle.
5. Arvonta käynnistyy välittömästi, kun seuraajamäärä on täynnä. Raja pitää kuitenkin olla saavutettu 25.10.2024 mennessä.