Urheilu

Prime Time: Boston – Florida – Veikkaa ja voita lippu Tampereen NHL-otteluun

NHL

Maanantai-iltana pelataan Prime Time -ottelu, jossa kohtaavat Boston Bruins sekä Florida Panthers. Veikkaa avausmaalin syntyaika ja voita lippu Tampereen NHL-otteluun.

Maanantaina päästän nauttimaan huippuluokan kiekosta, kun Boston ja Florida iskevät yhteen klo 20:00. Tässä on kaksi konferenssinsa kärkijoukkuetta, jotka viime keväänä kohtasivat pudotuspeleissä. Myös tällä kaudella molemmille povataan pitkää kautta, joten keskinäiset kohtaamiset varmasti saavat aikaan hieman ekstrakipinää.

Pudotuspelisarjat aiheuttavat aina myös pieniä taistelupareja, joten tunteetkin saattavat kuumentua kaukalossa, kun nämä joukkueet ottavat yhteen. Floridan kannalta yksi harmittava uutinen on Aleksander Barkovin loukkaantuminen, sillä kapteeni puuttuu Boston-ottelusta. Kuitenkin Floridan hyökkäys on sen verran kovaa tekoa, että laatua löytyy silti useampaan ketjuun.

Tällaisten herkkupalojen näkeminen parhaaseen katseluaikaan on harvinaista, joten nyt todellakin kannattaa suunnata vastaanottimien äärelle.

Boston-Florida-otteluun on tarjolla myös kisa, jossa veikataan ottelun avausmaalin syntyaikaa. Lähimmäksi veikanneelle lähtee lippu Tampereen NHL-otteluun. Myös kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan yksi lippu. Lue lisätiedot kisasta täältä!