Urheilu

Prime Time: Dallas – Edmonton | Veikkaa ja voita lippu Tampereen NHL-otteluun

Dallas

Lauantaina päästään todistamaan kahden todellisen huippuseuran kohtaamista, kun Dallas ja Edmonton iskevät yhteen.

Molemmat seurat on jo ennen kautta nostettu mestarisuosikkien joukkoon. Joukkueet pelaavat samassa konferenssissa, joten finaalissa ei voida molempia nähdä. Kuitenkin keväällä on isokin mahdollisuus siihen, että joukkueet kohtaavat viime vuoden tapaan. Nämä keskinäiset runkosarjassa näyttelevät varmasti jo suurta roolia, sillä molemmat haluavat ottaa niskalenkin toisestaan.

Alkukauden perusteella Dallas on selvästi valmiimpi joukkue, sillä Edmontonilla on ollut todella yllättäviä ongelmia pelaamisensa kanssa. Tappioputki katkesi vasta keskiviikkona, kun se onnistui kaatamaan Philadelphia Flyersin jatkoajan jälkeen. Materiaali on molemmilla kiistatta sarjan parhaimmistoa, joten siltä osin palaset aina mestaruuteen asti on olemassa.

Nyt näiden titaanien taistoa päästään todistamaan lähes parhaaseen katseluaikaan, sillä ottelu käynnistyy lauantaina klo 23:00.

Dallas-Edmonton-otteluun on tarjolla myös kisa, jossa veikataan ottelun lopputulosta sekä avausmaalin syntyaikaa. Kisan voittajalle lähtee lippu Tampereen NHL-otteluun. Lue lisätiedot kisasta täältä!