Perjantain Urheilupala tarjoilee edellisten päivien kuumimpien juttujen lisäksi kattavan ohjelman viikonlopun tapahtumiin!

Perjantain Urheilupala tarjoilee mahtavan startin viikonlopulle. Kuumimpien uutisten lisäksi Urheilupalasta löytyy viikonlopun urheiluohjelma!

Uutispoiminnat

Barkov loukkaantui – Hintz onnistui maalinteossa

Yöllä pelattiin yhteensä yhdeksän NHL-ottelun kierros. Suomalaisittain ikävin uutinen oli Florida Panthersin Aleksander Barkovin loukkaantuminen Ottawa Senatorsia vastaan. Barkov liukui rajusti laitaa päin jalat edellä ja hänet jouduttiin taluttamaan kaukalosta pois. Ottawa voitti ottelun maalein 3-1.

Dallas Stars kohtasi kauden ensimmäisessä ottelussaan vieraissa Nashville Predatorsin ja nappasi voiton maalein 3-4. Roope Hintz teki pisteet 1+1, ja suomalaisen maali syntyi napakalla rannarilla toisen erän alussa.

Oliver Kapanen pelasi ensimmäisen ottelunsa Montreal Canadiensin riveissä ja avasi heti pistetilinsä. Kapaselle merkittiin syöttöpinna Josh Andersonin osumaan, kun Boston Bruins voitti Montrealin maalein 6-4.

Yön NHL-kierroksen tulokset ja suomalaisten pisteet:

Boston – Montreal 6-4 (Joel Armia 0+2, Oliver Kapanen 0+1)

Buffalo – Los Angeles 1-3

New Jersey – Toronto 2-4

Ottawa – Florida 3-1

NY Islanders – Utah 4-5 ja. (Matias Maccelli 0+1)

Detroit – Pittsburgh 3-6 (Jesse Puljujärvi 0+1)

Minnesota – Columbus 3-2

Nashville – Dallas 3-4 (Roope Hintz 1+1)

San Jose – St. Louis 4-5 ja. (Mikael Granlund 0+1)

Huuhkajat hävisi Irlannille – lahjamaalikaan ei auttanut

Suomi kohtasi Olympiastadionilla torstaina Irlannin Kansojen liigan ottelussa. Suomi siirtyi ensimmäisellä puoliajalla 1-0-johtoon todellisella lahjamaalilla, kun Irlannin puolustajan syöttö jäi aivan tuhnuksi ja Joel Pohjanpalo karkasi läpiajoon.

Irlanti nousi toisen puoliajan alussa tasoihin ja iski 1-2-voittomaalin pelin 88. minuutilla. Kamppailu päättyi näihin lukemiin. Huuhkajien putoaminen Kansojen liigan B-liigasta C-liigaan näyttää nyt valitettavan todennäköiseltä.

Kärpille karmeita uutisia – Teemu Turunen pitkään sivussa

Oulun Kärppien supertähti Teemu Turunen loukkaantui keskiviikkona Kiekko-Espoota vastaan pelatussa ottelussa. Kiekko-Espoon Aleksi Laakso taklasi Turusta laidan vieressä puhtaasti, ja Kärppä-hyökkääjä loukkasi tilanteessa jalkaansa ja ontui oitis pukukopin puolelle.

MTV Urheilu kertoi torstaina, että Turusta odottaa noin kahden kuukauden mittainen huili ja paluu kaukaloihin tapahtuisi tämän hetken arvion mukaan joulukuussa.

Patrik Laine sai huikean vastaanoton Montrealissa

Harjoituskaudella polvensa pahasti loukannut Patrik Laine seisoi keppien kanssa kaukalon laidalla, kun Montreal Canadiensin tämän kauden joukkue esiteltiin kotiyleisölle. Kun Laine esiteltiin, yleisö antoi hirmuiset suosionosoitukset suomalaishyökkääjälle.

Yleisön reaktiosta päätellen Lainetta odotetaan takaisin kaukaloon kuumeisesti.

1. Avaa pelitili Epicbetille TÄÄLTÄ!
2. Täytä Palkinnot-osiossa koodi: FUTIS
3. Saat 30€ ilmaista pelirahaa Suomi-Englanti-otteluun!

Tarjous on voimassa vain Epicbetin uusille asiakkaille.

La 12.10.
19:00 Örebro – Färjestad (mm. Patrik Puistola, Hannes Björninen)

Sveitsin liiga (MTV Katsomo)

Pe 11.10.
20:45 Ambri-Piotta – Lugano (mm. Janne Juvonen, Jesse Virtanen)

Jalkapallo

Kansojen liiga

Su 13.10.
19:00 Suomi – Englanti (YLE TV2)

Tuplatyrmäys!

Intiassa todistettiin vuonna 2017 harvinaislaatuista tapahtumaa, kun nyrkkeilymatsissa molemmat ottelijat tyrmäsivät toisensa samalla hetkellä. Kumpikaan ottelijoista ei pystynyt enää nousemaan ylös ja jatkamaan ottelemista, joten tuomarin oli pakko julistaa tasapeli.